Hout-kado.nl – voor al je houten muurdecoratie, geometrische dieren en geometrische vormen. Houten muurdecoratie is helemaal in! In onze dinokamer vind je veel houten decoratie. Het thema hiervan was ook niet voor niks dino en hout. Het thema van de kamer van onze jongste wordt jungle en hout. Ook hier gaan we dus weer hout terug zien! Hoe leuk is het om de speelse jungle vormen die in het behang zitten, te combineren met strakkere, houten ontwerpen? Dit kan bij hout-kado.nl.

Hout-kado.nl – Geometrische vormen

Geometrische vormen zien we op het moment veel terug komen in interieurs. Persoonlijk vind ik ze erg mooi, maar wel gecombineerd met iets wat wat minder strak is. Vandaar mijn keuze om een strak geometrisch figuur te combineren met een speels jungle behang.

Hout-kado.nl - geometrische dieren
Geometrische dino bij ons speelhoekje

Muurdecoratie Hout-kado.nl

Naast een mooie basis van ons interieur, maken muurdecoratie en mooie accessoires een kamer af. En persoonlijk. Een kamer wit schilderen kan iedereen nog wel, maar het combineren van mooie spullen is wat lastiger.

Muurdecoratie hout

Deze muurdecoratie van hout is eigenlijk met alle kleuren wel te combineren. Ook gaat hij goed samen met ander hout. Dat maakt het juist zo leuk! Een houten muurdecoratie kun je dus ook nog eens makkelijk een ander plekje geven.

geometrische dieren, kolibrie
Geometrische kolibrie

Geometrische vormen – houten muurdecoratie

Het leuke aan deze geometrische, houten muurdecoratie is dat het eigenlijk multi functioneel is. Hier hangen de figuren op een jungle kamer, maar ze zijn op zoveel plekken mooi om neer te hangen. Zelf vind ik de bloemvorm ook prachtig voor in de woonkamer. De dino’s in een dino kamer. Een kreeft of vis in de keuken. Een mooie figuur in de hal of bij de trapopgang. Een figuur bij het kinderspeelhoekje.. Je kunt ze op zoveel mooie plekken hangen, en zijn dus ook prima te wisselen van plek!

geometrische dieren
Geometrische flamingo

Hout-kado.nl – geometrische dieren

Op de site kun je meer dan 50 verschillende houten vormen vinden. Voor elke kamer dus wel iets moois! Er komt over het algemeen elke week wel een nieuw houten figuur bij!

ZNOET houten speelgoed + kortingscode
Houten dino in ons speelhoekje. Speelitem: van ZNOET. In de blog over ZNOET houten speelgoed vind je een kortingscode hiervoor!

Geometrische vormen in een landelijk interieur

De basis van ons interieur is landelijk, zeker beneden. De geometrische vormen zou je in eerste instantie voor bedenken in een strak, scandinavisch interieur. Echter zijn deze vormen juist ook heel mooi te combineren in een landelijk interieur door het mooie materiaal!

Superstoer, deze houten fietsen voor de echte fietsfanaten!

Geometrische dieren

Geometrische, houten dieren zijn helemaal hip! Ze zijn erg mooi om een kinderkamer mee te decoreren, dit deden wij in onze jungle kamer. Ik heb twee dieren uit het jungle behang (de toekan en de cheetah) laten terug komen in houten vormen. Dit zorgt voor een mooie eenheid in de kamer! Bij Hout-kado.nl vind je alle vormen geometrische dieren. Zoek je iets maar zie je het niet staan? Vraag vooral, er is veel mogelijk!

Geometrische dieren
Geometrische dieren

Geometrische vormen zijn ook heel mooi te combineren met kleurvlakken.

Hout-kado.nl – persoonlijk, creatief en bijzonder

Dat is waar Richard van hout-kado.nl voor gaat! Persoonlijk, omdat hij voor je aan de gang gaat op het moment dat je iets zou willen wat nog niet in de webshop staat. Schroom dus vooral niet hem te vragen! Hij maakt creatieve ontwerpen, en heeft genoeg ideeën om een mooi ontwerp neer te zetten. Bijzonder, omdat de dieren een wow-factor hebben! Ze zijn echt prachtig!

Mijn ervaring met Hout-kado.nl

Zoek je iets wat je niet op de site kunt vinden? Vraag het Richard, hij gaat voor je aan de gang! Onze mooie toekan zat ook niet in het assortiment. Sinds hij hier in huis hangt, zit hij wel in het assortiment! Ik koos voor naturel, dus ‘gewoon’ de houtskleur. Op de site kun je verschillende groottes kiezen, en zelfs dus nog een kleur voor de voorzijde en / of zijkant. Zie je iets moois bij hout-kado.nl? Ik zeg: bestel! Mijn ervaring met deze webshop is goed, Richard denkt mee en is snel. Als je een vraag stelt, heb je snel antwoord en bestellingen worden snel verzonden en netjes verpakt. Heel fijn dus! Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben met mijn houten dieren!

geometrische dieren

Blogtip:

de blogs over kleurvlakken in de woonkamer en kleurvlakken in de slaapkamer. De houten vormen zijn hier heel mooi mee te combineren, zoals je al kon zien!


Meer zien van mij? Neem een kijkje op mijn instagram!:

▪︎💐▪︎
Een sfeerplaatje met de nieuwe lamp met droogbloemen  die ik maakte 💓. Je kunt hem vinden in de DIY blog die ik afgelopen weekend schreef 😊.
De winnaar van de kinderketting konden jullie in mijn stories van gisteravond zien 😊🥳
▪︎🔥 ▪︎
Hebben jullie mijn vorige post met DIY & blog gezien? En die daarvoor? Mijn bereik is bijna weg😭, ben ik de enige die daar last van heeft? 
Ik zet de kaarsjes aan en plof in de bank met een kop koffie 🙌 fijne avond!
▪︎💐▪︎
Een nieuwe, superleuke DIY op mijn blog! Via de link in mijn bio kun je hem bekijken en zelf ook aan de slag gaan met deze droogbloemen DIY 😍
▪︎🌱▪︎
Gisteren is Douwe een dagje in de tuin bezig geweest😊.. swipe even voor de before.. 
Dit klusje lag de hele zomer al te wachten, maar nu is het er eindelijk goed weer voor! 🌱🙌
Wat je hier ziet, is de afscheiding die we gemaakt hebben tussen de twee terassen 🔥🔥
Op het achterste terras staat een loungebank, op de steenschot vlonder een picknicktafel 😊.
Je snapt al; ik hoop stiekem nog op een mooie nazomerdag 😍

Wij zijn ons aan het oriënteren op de uitbouw.. iemand die ervaring heeft met een lichtkoepel of solatube? De eettafel komt in de uitbouw, en ik wil een lamp boven de eettafel 🤔 lichtkoepel in het midden gaat dus niet samen met een lamp boven de tafel 🤔🤔
▪︎🦕▪︎
Nog een paar dagen om mee te doen met de give away om een kinderketting te winnen💞! Scroll even een paar posts terug 😊

Wij zijn bezig de uitbouw beneden en ook boven  te plannen en uit te denken.. Iemand tips voor het bestellen van een groot kozijn met ramen en openslaande deuren erin? We wonen in Drenthe 😊
▪︎🌱▪︎
Een deel van onze buffetkast 🥰 ideaal zo'n ding met veel opbergruimte 🙌. 
Fijn weekend! Gaan jullie nog wat doen? Ik hoop dat het mooi weer wordt, wij hopen nog in onze achtertuin bezig te kunnen. 
Én er is iets su-per-moois onderweg voor onze achtertuin 😍🖤 nog ff geduld!🙌