Hout-kado.nl – voor al je houten muurdecoratie, geometrische dieren en geometrische vormen. Houten muurdecoratie is helemaal in! In onze dinokamer vind je veel houten decoratie. Het thema hiervan was ook niet voor niks dino en hout. Het thema van de kamer van onze jongste wordt jungle en hout. Ook hier gaan we dus weer hout terug zien! Hoe leuk is het om de speelse jungle vormen die in het behang zitten, te combineren met strakkere, houten ontwerpen? Dit kan bij hout-kado.nl.

Geometrische vormen dieren

De geometrische vormen zien we op het moment veel terug komen in interieurs. Persoonlijk vind ik ze erg mooi, maar wel gecombineerd met iets wat wat minder strak is. Vandaar mijn keuze om een strak geometrisch figuur te combineren met een speels jungle behang.

Hout-kado.nl - geometrische dieren
Geometrische dino bij ons speelhoekje

Muurdecoratie Hout-kado.nl

Naast een mooie basis van ons interieur, maken muurdecoratie en mooie accessoires een kamer af. En persoonlijk. Een kamer wit schilderen kan iedereen nog wel, maar het combineren van mooie spullen om een eigen sfeer neer te zetten is toch wat lastiger.

De houten vormen zijn ook prachtig te combineren met een stoere houten minutiekist.

Geometrische vormen muur

Deze geometrische vormen en muurdecoratie van hout is eigenlijk met alle kleuren wel te combineren. Ook gaat hij goed samen met ander hout. Dat maakt het juist zo leuk! Een houten muurdecoratie kun je dus ook nog eens makkelijk een ander plekje geven.

geometrische dieren, kolibrie
Geometrische kolibrie

Geometrische vormen – houten muurdecoratie

Het leuke aan deze geometrische, houten muurdecoratie is dat het eigenlijk multi functioneel is. Hier hangen de figuren op een jungle kamer, maar ze zijn op zoveel plekken mooi om neer te hangen. Zelf vind ik de bloemvorm ook prachtig voor in de woonkamer. De dino’s in een dino kamer. Een kreeft of vis in de keuken. Een mooie figuur in de hal of bij de trapopgang. Een figuur bij het kinderspeelhoekje.. Je kunt ze op zoveel mooie plekken hangen, en zijn dus ook prima te wisselen van plek!

geometrische dieren
Geometrische flamingo

Geometrische vormen dieren

Op de site kun je meer dan 50 verschillende houten geometrische vormen vinden. Voor elke kamer dus wel iets moois! Er komt over het algemeen elke week wel een nieuw houten figuur bij! Je zult er veel dieren vinden, en er is elke week een leuke kortingscode!

ZNOET houten speelgoed + kortingscode
Houten dino in ons speelhoekje. Speelitem: van ZNOET. In de blog over ZNOET houten speelgoed vind je een kortingscode hiervoor!

Geometrische vormen in een landelijk interieur

De basis van ons interieur is landelijk, zeker beneden. De geometrische vormen zou je in eerste instantie voor bedenken in een strak, scandinavisch interieur. Echter zijn deze vormen juist ook heel mooi te combineren in een landelijk interieur door het mooie materiaal!

Superstoer, deze houten fietsen voor de echte fietsfanaten!

Geometrische dieren

Geometrische, houten dieren zijn helemaal hip! Ze zijn erg mooi om een kinderkamer mee te decoreren, dit deden wij in onze jungle kamer. Ik heb twee dieren uit het jungle behang (de toekan en de cheetah) laten terug komen in houten vormen. Dit zorgt voor een mooie eenheid in de kamer! Bij Hout-kado.nl vind je alle vormen geometrische dieren. Zoek je iets maar zie je het niet staan? Vraag vooral, er is veel mogelijk!

Geometrische dieren
Geometrische dieren

Geometrische vormen zijn ook heel mooi te combineren met kleurvlakken.

Hout-kado.nl – persoonlijk, creatief en bijzonder

Dat is waar Richard van hout-kado.nl voor gaat! Persoonlijk, omdat hij voor je aan de gang gaat op het moment dat je iets zou willen wat nog niet in de webshop staat. Schroom dus vooral niet hem te vragen! Hij maakt creatieve ontwerpen, en heeft genoeg ideeën om een mooi ontwerp neer te zetten. Bijzonder, omdat de dieren een wow-factor hebben! Ze zijn echt prachtig! Ze zijn mooi dik en stevig, maar toch licht. Goedkopere varianten houten vormen, zijn vaak echt een stuk dunner en kwetsbaarder.

Mijn ervaring met Hout-kado.nl

Zoek je iets wat je niet op de site kunt vinden? Vraag het Richard, hij gaat voor je aan de gang! Onze mooie toekan zat ook niet in het assortiment. Sinds hij hier in huis hangt, zit hij wel in het assortiment! Ik koos voor naturel, dus ‘gewoon’ de houtskleur. Op de site kun je verschillende groottes kiezen, en zelfs dus nog een kleur voor de voorzijde en / of zijkant. Mijn ervaring met deze webshop is goed, Richard denkt mee en is snel. Als je een vraag stelt, heb je snel antwoord en bestellingen worden snel verzonden en netjes verpakt. Heel fijn dus! Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben met mijn houten dieren!

Ga jij een kijkje nemen bij Hout-Kado?

geometrische dieren

Blogtip:

de blogs over kleurvlakken in de woonkamer en kleurvlakken in de slaapkamer. De houten vormen zijn hier heel mooi mee te combineren, zoals je al kon zien!


Meer zien van mij? Neem een kijkje op mijn instagram!:

🎄🌟
Alvast een klein beetje kerst in huis 🤩🌟 de rest komt na zaterdag 😉
Zo leuk die papieren kersthangers 😍 ik maakte dit ervan 🤩. Heb jij ze ook?
Onze tuin in de wintermodus!❄ Sinds afgelopen weekend staat deze mooie plantenbak in onze achtertuin 💕 de achtertuin wordt steeds mooier, en is hiermee ook bijna klaar! 
Je kunt de plantenbak - en meer over onze achtertuin -  terugvinden in mijn laatste blog 😊
▪︎✔▪︎

Check! Een paar weken geleden kreeg ik deze robotstofzuiger voor mijn verjaardag😊. Ik kreeg er al zoveel vragen over, het lag nog in de planning er een blog over te schrijven. Wilde hem natuurlijk eerst een paar weken proberen om er wat over te kunnen zeggen 😉. Op de valreep gelukt om die voor Black Friday online te hebben🙌. Shoptip!
Benieuwd hoe het ding bevalt? Zie link in mn bio!
▪︎🦖▪︎
Het is hier weer even opgeruimd, voor zolang als het duurt 😉 deze kamer is weer schoon 🙌 gelukkig ruimt Juul het zelf op, zodat ik het kan schoonmaken. Hij is in de veronderstelling dat de stofzuiger zn speelgoed opeet ofzo. Ik geniet er nog maar even van zolang het duurt 🤣.

Fijne avond!
Kerst DIY!

Yes, de eerste kerst DIY is een feit. 🙈 Samen gemaakt met Julian, superleuk om samen te doen🙌! Elke middag als het maar een beetje begint te schemeren, staat t ding alweer aan 😉 Afgelopen week kon je hem al in mn stories zien 😉. 

S W I P E voor een aan-uit filmpje 😉 

Zijn jullie al bezig met kerst dingen? Hier verder nog niet, maar ik had Juul beloofd iets te maken met Die 'witte bolletjes', het lag nu al zo lang in de kast te wachten 😉. Maar voorlopig houd ik het hier even bij. Denk ik. 😅

Voor een paar euro maak je dit 🙌
▪︎keukenblog▪︎

Een sfeerhoekje in de keuken! Misschien herken je de tegeltjes 😉. Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat we onze keuken verbouwden ⚒.

Heb jij ook nog keuken verbouwplannen? Lees dan even de blog die ik vandaag online zette, daar vind je wat handige tips 🙌!