Vandaag een blog om de webshop van Daphne in de spotlights te zetten: een shoplog over Daffies DIY! Wat je in haar webshop vindt? Daffies DIY is een webshop met DIY pakketten om zelf mee aan de slag te gaan! Erg leuk, en ook echt goed te doen voor als je niet zo handig bent! Neem vooral eens een kijkje, en psst… er komen nog veel meer nieuwe leuke producten aan, dus houdt haar in de gaten!

Daffies DIY shoplog

Daffies DIY stolp met droogbloemen
DIY stolp met droogbloemen

Over Daffies DIY

Het is eigenlijk nog maar een paar maanden geleden dat Daphne haar webshop begon. In februari rondde ze haar opleiding af. In eerste instantie wilde ze een half jaar gaan werken, om daarna in september met een master te starten. Nu werkt ze ook, aan haar webshop, maar dat was natuurlijk in eerste instantie niet de bedoeling van een half jaar werken.

De corona crisis gooide wat roet in het eten. Toen Daphne daardoor thuis kwam te zitten, besloot ze een webshop te starten. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat de webshop een uit de hand gelopen hobby is. Waar Daphne graag DIY’s maakt (die passie delen we dus he), besloot ze een webshop te starten waarin ze kant en klare DIY pakketten aanbied.

Daffies DIY shoplog droogbloemen stolp

De webshop is nu een aantal maanden online, en had meteen een goede start. Mensen zijn natuurlijk de afgelopen maanden ook wat meer thuis geweest, en hoe handig is het dan, als je een kant en klaar pakketje kunt bestellen waarmee je thuis aan de slag kunt! Daphne maakt alle pakketten zelf en doet dat op dit moment nog vanuit haar huis. Je kunt haar producten terugvinden in haar webshop Daffies DIY, via bol.com en in een aantal winkels in Nederland en België. Hieronder een aantal producten die je in haar webshop kunt vinden.

DIY pakketten

DIY met droogbloemen

Droogbloemen, super gewild op het moment! Een leuke trend waar ik zelf ook graag aan mee doe. Al eerder kon je mijn blog lezen over de hexagons van klei die ik maakte met gedroogde bloemen. Daffies DIY heeft een aantal kant en klare pakketjes, zodat je zelf aan de gang kunt met droogbloemen! Bijvoorbeeld de DIY met droogbloemen in glazen flesjes, DIY droogbloemen onder een stolp of de DIY krans van droogbloemen. Ook kun je een boeket droogbloemen bestellen zodat je zelf aan de slag kunt. Of natuurlijk om zo neer te zetten.

DIY met gebruiksproducten

In de webshop van Daphne kun je ook een aantal pakketjes vinden om kaarsen, badbruisballen of je eigen zeep te maken. Als je de badbruisballen bestelt, kun je twee kleuren uitkiezen, en nog glitter accentkleur. Het zeep pakket is er in een ‘normale’ en een XXL variant.

Daffies DIY droogbloemen in fles
DIY pakket droogbloemen in glazen fles

DIY pakket woondecoratie

Naast de genoemde droogbloemen DIY kun je ook een pakket bestellen om een figuur op hout te branden, of een set van 3 plantenhangers te maken. Binnenkort komt hier een te gekke DIY macrame wandhanger bij!

DIY met kinderen

Wat ook zo leuk is, dat er een paar DIY pakketjes staan, die leuk zijn om met kinderen te doen. Welk kind wordt niet blij van glitterzeep, of slijm wat hij zelf heeft gemaakt?

Nieuwe doe het zelf pakketten

De onderstaande pakketten zijn nieuw in het assortiment bij Daffies DIY.

Daffies DIY shoplog

Dit artikel bevat een paar affiliate links.